Kontakt 2020-01-31T13:25:29+00:00

Klicka på ikonerna på kartan för mer information

HAR DU FRÅGOR?

Kontakta någon av oss eller använd gärna formuläret

Båstad Tuvelyckan AB

Pia Blomdahl
0723-765405
Pia.blomdahl@midhem.se

Garnito Stationshuset

Part Fastighetsförvaltning AB
035-295 90 80
merinfo@partforvaltning.se

Varbergshus, villor

Annika Kroon
035-19 77 95
annika.kroon@derome.se

Johan Malmberg
035-197796
Johan.malmberg@derome.se

A-hus, villor

Ingrid Jansson
042-21 97 61
ingrid.jansson@a-hus.s

Johan Pettersson
035-28 05 101
johan.pettersson@a-hus.se

Torghuset, Hyresrätter

C&E Fastighetsförvaltning

Övrigt

Tuvelyckans förskola

INTRESSANMÄLAN

Jag vill gärna ha Tuvelyckans nyhetsbrev

MTA Bygg och Anläggning i Halmstad AB startade sin verksamhet den första april 2010 och har under fem år byggt upp ett lokalt förankrat entreprenadföretag i Halmstad med stark kompetens och erfarenhet inom hus- och industribyggnation, mark- och anläggningsarbete samt även bygg- och markservice. MTA skall driva all sin verksamhet med ständigt fokus på långsiktiga och personliga relationer med kunder, medarbetare och leverantörer som en grund för framgångsrika affärer.

Trollängen är ett familjeföretag med ett genuint intresse för fastigheter. Att gå från råmark till levande bostadskvarter är något av det mest spännande vi vet. Under det senaste decenniet har vi byggt över 1000 bostads- och hyresrätter, radhus, villor och lokaler i Göteborg, Kungsbacka, Alingsås och Åre. Alla med god kvalitet och i en tidlös stil. Vi vill vara ett av de bästa bostadsbolagen i Sverige med de nöjdaste kunderna, de mest välskötta fastigheterna och ett miljöarbete som främjar hållbar utveckling på bästa sätt. Trollängen förverkligar ditt drömhem med smarta lösningar och hög kvalitet i rätt läge.

Fredblad Arkitekter är det marknadsledande arkitektkontoret i Halland, och har bedrivit kontinuerlig verksamhet i regionen i mer än 60 år. Med stort ansvar utformar vi vackra byggnader och miljöer där människor bor, vistas och verkar. Genom att på djupet lära känna våra kunder hjälper vi dem att förverkliga sina visioner. Vi står för kompetens, respekt och ödmjukhet i vårt bemötande med våra kunder, medarbetare och samarbetspartners. Vi är engagerade samhällsbyggare och har som målsättning att verka för ett uthålligt och kretsloppsanpassat byggande genom att arbeta utifrån en helhetssyn som utgår från naturens grundlagar samt bygger på gällande lagstiftning.